Presedintele Iohannis le da o replica acida celor care ii reproseaza ca nu este „mediator”: „Nu inseamna sa accept orice abordare”

news

Presedintele Klaus Iohannis a comentat, marti, acuzatiile aduse de reprezentantii PSD si de televiziunile aservite acestui partid in contextul protestelor. Iohannis a fost acuzat ca nu isi exercita atributiile de „mediator”.

„Mediator nu inseamna sa accept orice abordare. Mediator inseamna ca atunci cand cineva face un pas gresit sa-i atrag atentia in acest sens”, a declarat Klaus Iohannis, marti, dupa discutiile despre buget cu premierul Sorin Grindeanu.

Presedintele a tinut sa aduca aminte ca „oamenii si-au pierdut increderea” in Guvernul Grindeanu.

„Mingea e la coalitia de guvernare. Lucrurile trebuie rezolvate. Ordonanta 14 nu va fi problematica. Am inteles ca toata lumea vrea s-o aprobe. Oamenii sunt in continuare nemultumiti, si-au pierdut increderea in guvern, in PSD si o spun foarte clar in piata. Cine are urechi, sa auda!

Oamenii care protesteaza spun ce isi doresc ei. Politicienii ar trebui sa auda si sa ia decizii. Rezolvarea trebuie cautata si gasita de cei care au creat problema. PSD-ul trebuie sa vina cu solutiile”, a declarat Klaus Iohannis.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: