politica

„Presedintele Iohannis nu va mai intra in turul doi”. Anunt la Antena 3, tentativa penibila a lui Chirieac de influentare a sefului statului

Analistul Bogdan Chirieac a anuntat, joi, la Antena 3 ca presedintele Iohannis nu va mai intra in turul doi al alegerilor prezidentiale pentru ca va refuza sa o revoce din functie pe Laura Codruta Kovesi.

Chirieac a declarat pe un ton foarte grav si serios ca Iohannis nu va intra in turul doi al alegerilor pentru ca o sustine pe Laura Codruta Kovesi.

„Presedintele Iohannis nu va mai intra in turul doi. In afara de #rezist nu mai ramane nimeni alaturi de presedintele Iohannis. Daca nu era prost sfatuit, sa se situeze alaturi de Laura Codruta Kovesi, nu ar fi avut nicio problema la alegeri.

PSD va intra sigur in turul doi, iar pe partea anti-PSD sunt mai multi candidati, lucrurile s-au complicat pentru Iohannis de cand Dacian Ciolos a intrat in joc”, a declarat Bogdan Chirieac.

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, pe 23 martie, la Bruxelles, ca decizia privind revocarea sau mentinerea in functie a procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, va fi luata dupa sarbatorile de Paste.

„Aceasta decizie este in analiza, ca sa avansam putin cu discutia noastra, pot sa va spun ca nu voi anunta aceasta decizie inainte de Sarbatori. Cel mai probabil, dupa Sarbatori, vom avea o analiza completa si o decizie“, a declarat presedintele Klaus Iohannis. Seful statului a subliniat ca va analiza toate documentele care ii vor fi puse la dispozitie de ambele parti.

„In luarea deciziei ma voi inspira din toate documentele puse la dispozitie si de o parte si de cealalta parte”, a completat Iohannis.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:
Ovidiu Albu

Share
Published by
Ovidiu Albu

Recent Posts

Inca o drona a fost depistata in preajma bazei NATO de la „Mihail Kogalniceanu”. Anuntul Fortelor Aeriene ale Romaniei

Fortele Aeriene ale Romaniei au anuntat joi ca inca o drona a fost depistata in…

O oră ago

Culmea cinismului: bugetarul milionar Negoita va planta lamai si portocali in sectorul 3, din mila fata de bucurestenii care au vazut Grecia doar in poze

Daca alti edili, precum Pandele sau Firea, duceau regimente intregi de pensionari, in vacante prin…

6 minute ago

Presshub: Agentia Nationala de Integritate il protejeaza pe Catalin Cirstoiu. Nu raspunde daca este in incompatibilitate

Agentia Nationala de Integritate il protejeaza pe Catalin Cirstoiu. Toate demersurile PRESShub de a lamuri…

2 minute ago

Sabotori rusi arestati in Bavaria. Tinta era subminarea ajutorului german pentru Ucraina

Germania se confrunta cu o noua afacere de spionaj: procurorul general federal Jens Rommel a…

2 ore ago

Femeie-militar arestata preventiv pentru ca si-a agresat fiica in varsta de doar 2 luni. Bebelusul are numeroase fracturi

Parchetul Militar de pe langa Tribunalul Militar Bucuresti a anuntat joi arestarea unei femei-militar. Aceasta…

3 ore ago

Suveranitatea europeana in materie de aparare nu inseamna ca trebuie sa ne indepartam de NATO, afirma von der Leyen

Dorinta Europei de a deveni un actor mai puternic in domeniul apararii si securitatii nu…

2 ore ago