Presedintele Iohannis se intalneste astazi cu Papa Francisc. Urmeaza o intalnire cruciala cu liderii europeni

news

Presedintele Klaus Iohannis va fi primit vineri, inainte de Consiliul European de la Roma, in audienta de catre Papa Francisc, alaturi de ceilalti sefi de stat si de guvern.

Administratia Prezidentiala a anuntat, intr-un comunicat, ca seful statului va fi primit vineri, in marja reuniunii Consiliului European de la Roma, in audienta la Sfantul Scaun de catre Papa Francisc.

Cu aceasta ocazie, Klaus Iohannis va fi primit vineri de la ora 19:00 in audienta la Vatican de Papa Francisc, conform programului afisat de Administratia Prezidentiala.

Totodata, presedintele Klaus Iohannis va participa la reuniunea informala a Consiliului European organizata cu prilejul aniversarii a 60 de ani de la semnarea Tratatelor de la Roma.

Consiliul European se va reuni sambata, 25 martie, intr-un cadrul informal organizat cu cu prilejul aniversarii a 60 de ani de la semnarea Tratatelor de la Roma pentru a sarbatori un moment definitoriu in evolutia proiectului european, respectiv semnarea la 25 martie 1957, de catre cele sase state fondatoare ale Uniunii – Belgia, Franta, Germania Federala, Italia, Luxemburg si Olanda – a Tratatului privind Comunitatea Economica Europeana si Tratatului Comunitatii Europene pentru Energie Atomica (EURATOM).

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: