Presedintele Klaus Iohannis la primul miting. Anihileaza campania patriotarda a PSD: „Noi nu suntem hoti, noi suntem romani” – Video

politica

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, sambata, la mitingul PNL de la Iasi, ca „noi nu suntem hoti, noi suntem romani. Trebuie sa mergeti la vot!”. Peste 7.000 de liberali s-au aflat in Piata Unirii.

Principalele declaratii:

– O echipa foarte buna s-a prezentat aici, m-am bucurat foarte mult ca m-au invitat si pe mine

– Am venit pe jos, am intalnit foarte multi oameni, parca nu batea cu filmul pe care l-am vazut alaltaieri. Oameni foarte primitori, oameni foarte calzi.

– M-a intrebat cineva: de ce nu avem autostrada la Iasi. Simplu, pentru ca PSD guverneaza

– Avem o problema de vreo doi ani si jumatate o problema, cand vorbim despre justitie si statul de drept. Avem niste infractori care s-au cocotat in varful statului. Asa nu se poate! Imi doresc in Romania lucruri simple, o justitie dreapta, o justitie independenta. Ei nu-si doresc aceste lucruri pentru ca sunt condamnati penal, altii au niste procurori pe urme. S-au gandit: hai sa ne cocotam in fruntea statului si sa indoim legile. Asta fac, indoaie legile, dar nu pentru voi, pentru ei, ca sa scape ei

– Daca pierdem independenta justitiei atunci pierdem si sansa pentru autostrazi, si sansa pentru spitale, si sansa de a avea scoli bune pentru copii nostri. Daca ii lasam sa ne strice tara, nu vor plati ei, ci vom plati noi. Asa nu se poate!

– Atunci ce-i de facut? Nu putem sa folosim aceleasi metode, fiindca noi nu suntem hoti, noi suntem romani. Trebuie sa mergeti la vot!

– Votul vostru, al romanilor conteaza. Alaltaieri am avut in inima Romaniei un Summit. Am adus Europa in Romania. Au venit in Romania toti liderii europeni si am invatat un lucru important. In Europa Romania conteaza, in Europa votul romanilor conteaza, locul nostru este in Europa. Voi sunteti Europa.

– Ca sa aratam lumii ca noi nu suntem un neam de hoti, ci un neam cinstit care vrea sa fie in Europa, trebuie sa mergem la vot.

Mai mult despre:


Comentarii: