Presedintele Klaus Iohannis va participa azi la reuniunea de la Paris, organizata de Emmanuel Macron in sprijinul Ucrainei

politica

Klaus Iohannis, momentul adevarului, Rosia Montana, decizie, patrimoniu, salvare

Presedintele Klaus Iohannis participa, luni, la Paris, alaturi de o serie de lideri aliati, la o reuniune de lucru privind razboiul de agresiune al Rusiei impotriva Ucrainei si intensificarea eforturilor pentru continuarea sprijinului acordat Kievului.

Potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale, citat de Agerpres, reuniunea de nivel inalt este organizata de presedintele Frantei, Emmanuel Macron.

Discutiile vor viza evolutia razboiului declansat de Rusia impotriva Ucrainei, implicatiile acestuia asupra securitatii europene si euroatlantice, precum si identificarea optiunilor pentru intensificarea asistentei pentru Ucraina, precizeaza sursa citata.

Klaus Iohannis saluta demersul presedintelui francez si subliniaza ca unitatea si solidaritatea comunitatii internationale in sprijinul acordat Ucrainei sunt esentiale si trebuie mentinute, se arata in comunicat.

Cu acest prilej, seful statului roman va reafirma pozitia constanta a Romaniei de sustinere multidimensionala a Ucrainei atat timp cat va fi nevoie, mai transmite Administratia Prezidentiala.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: