politica

„Presedintele” Liviu Plesoianu, bagat sub masa la Antena 3 de Violeta Vijulie: „Sunteti agresiv si cand taceti”

Scandal intre deputatul PSD Liviu Plesoianu, candidat la Presedintia Romaniei, si liberala Violeta Vijulie. Cei doi s-au acuzat reciproc de comportament agresiv.

Dialogul a fost incins, insa Liviu Plesoianu a fost nevoit sa cedeze.

Violeta Vijulie: Actele de violenta vin de la PSD si ALDE. Dumneavoastra sunteti o persoana violenta in tot ceea ce faceti. Sunteti agresiv si cand taceti.

Liviu Plesoianu: Stiti cine m-a agresat pe mine? Am primit opt mesaje pe mail de la presedintele Tineretului National Liberal (TNL) Mioveni, politician PNL. Mi-a trimis niste mesaje absolut mizerabile. PNL nu a avut niciun fel de reactie vizavi de mesajele pe care le-am primit. Inseamna ca va asumati acele mizerii care mi-au fost scrise. Astia sunteti!

Violeta Vijulie: Daca va uitati la aparitiile dumneavoastra, veti vedea ca sunteti departe de a avea un comportament civilizat.

Liviu Plesoianu: Am inteles. Stiti ce? A intra cu dumneavoastra intr-o polemica este un lucru atat de gresit incat mi-am propus sa nu o mai fac. Este complet inutil sa discut.

Liviu Plesoianu a anuntat recent ca va candida la Presedintia Romaniei. El a sustinut ca va intra in cursa pentru Cotroceni chiar daca PSD va avea un alt candidat.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Micutzu, despre Ciolacu: „Nu stie sa lege cinci cuvinte, pare la baza analfabet. Eu zic ca de asta nu-i vedem pe astia cum scriu” – Video

Actorul Cosmin Nedelcu (Micutzu) are o pozitie acida in legatura cu premierul PSD Marcel Ciolacu.…

2 ore ago

Noua capitala a Egiptului, de peste 58 de miliarde de dolari, prinde viata. Metropola va avea 6,5 milioane de locuitori

In incercarea de a rezolva problema supraaglomerarii din Cairo, guvernul egiptean a decis, acum aproape…

2 ore ago

Nicusor Dan continua sa o ignore pe Firea: „Eu concurez direct cu Piedone, nu se va retrage”. Cum explica succesul lui Piedone in randul bucurestenilor

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a declarat intr-un interviu pentru Prima TV ca sunt doua explicatii…

4 ore ago

Conflict intre romi si militari ucraineni in Transcarpatia. Cand militarii au deschis focul, agresorii au luat-o imediat la fuga – Video

Joi noapte a avut loc o ciocnire intre romi si militari ucraineni in regiunea Transcarpatia…

4 ore ago

Surse palestiniene: Hamas va anunta in urmatoarele ore ca accepta propunerea israeliana privind incetarea focului si eliberarea ostaticilor

Hamas va anunta in urmatoarele ore ca accepta ultima propunere israeliana privind incetarea focului si…

6 ore ago