„Presedintele sta ca dulapul la soare”. Cumpanasu incepe atacul. Voiculescu isi pune trustul la dispozitia acestuia

politica

Alexandru Cumpanasu a inceput deja atacurile la adresa presedintelui Iohannis, a doua zi dupa ce si-a anuntat candidatura la prezidentiale. Atacurile au fost lansate, vineri, la Antena 3. Cumpanasu are noi aparitii ample la televiziunea lui Voiculescu.

„Presedintele sta ca dulapul la soare”, a atacat Cumpanasu la Antena 3, sustinand ca presedintele nu intreprinde nicio actiune impotriva clanurilor de infractori.

El a mai spus ca a fost sunat de Iohannis, insa presedintele „nu a facut nimic”.

„Da, am discutat cu domnul Iohannis. Am avut o discutie telefonica, la o saptamana dupa ce a inceput aceasta nenorocire. L-am contactat pe presedinte. Dansul este foarte ocupat, in general. Nu stiu ce face, dar este foarte ocupat si nu am pus la indoiala faptul ca este un om ocupat. Mi-am folosit dreptul de petitionare, am trimis o petitie pe adresa Presedintiei. M-a sunat o domnisoara de acolo sa ma roage sa discut cu un consilier si i-am spus ca, din pacate, trecand prin CSAT, informatiile pe care eu le detin nu i le pot da unui consilier. Motiv pentru care la o zi sau doua m-a sunat domnul Iohannis.

A fost o discutie foarte scurta, de zece minute, in care efectiv i-am cerut ajutorul. Consideram ca trebuie sa stie anumite informatii care nu au iesit la iveala. Vor iesi probabil cand le voi da eu. Este vorba despre implicarea unor persoane din zona politica, dar si din zona structurilor de forta. Domnia sa, prima data, mi-a spus: ‘Condoleante’. I-am transmis respectuos ca familia si noi nu avem nicio dovada ca este decedata. Domnia sa mi-a spus sa ajustez mesajul cum consider. A fost o discutie politicoasa. Domnul presedinte, la fiecare solicitare facuta, mi-a zis ca va analiza. A analizat pana astazi, cand nu a facut nimic”, a mai spus Cumpanasu.

In studio se afla si avocata lui Liviu Dragnea, Maria Vasii, care l-a felicitat pe Cumpanasu pentru decizia de a candida si si-a manifestat speranta ca acesta va fi votat de cat mai multi romani.

Cumpanasu are vineri doua aparitii ample la Antena 3. El a aviut o interventie telefonica, de la ora 15.00 pana la 15.30, urmand ca de la ora 20.00 sa apara ca invitat principal in emisiunea lui Razvan Dumitrescu.

Cumpanasu si-a anuntat, joi, intentia de a candida la alegerile prezidentiale. In urma cu doar doua saptamani, Cumpanasu ii facea „nemernici” si „lichele” pe jurnalistii care spuneau ca isi face capital de imagine pentru a candida la prezidentiale.

Mai mult despre: ,

Comentarii: