„Presedintele tarii este implicat direct in condamnarea mea. Domnul Gadea, nu-s prost, este clar ca miza principala a lui Iohannis este ca eu sa nu mai exist”. Dragnea, atacuri nebunesti

politica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri seara, ca presedintele Klaus Iohannis se afla in spatele deciziei sale de condamnare la inchisoare cu executare.

„Raluca Turcan i-a promis presedintelui Iohannis ca daca realizeaza condamnarea mea, ea va da guvernul jos a doua zi. Parerea mea este ca presedintele tarii este implicat direct in condamnarea mea. Este a doua condamnare pe care o primesc fara probe si total nevinovat

Este un ofiter, nu-i dau numele, care mi-a zis ca a participat la o discutie intre niste seefi de institutii si mi-a zis ca ‘deocamdata am rezolvat doar un judecator’. Ar fi bine sa iasa sa spuna aceste lucruri. Este ofiter in serviciile secrete. Nu ma uit la emisiunea unor scelerati (Realitatea TV), dar acolo au fost amenintati judecatorii din completul meu. Nu numai acei indivizi au facut aceste presiuni, si presedintele vorbea despre mine ca de un condamnat.

Domnul Gadea, nu-s prost, este clar ca miza principala a lui Klaus Iohannis este ca eu sa nu mai exist. (…) Unul dintre judecatori a rezistat la presiuni, ceilalti doi, nu”, a spus seful PSD in emisiunea lui Gadea.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: