news

Presedintele Ungariei, Katalin Novak, suportera infocata la Brasov, pentru hocheistii din Miercurea Ciuc

Presedintele Ungariei, Katalin Novak, a luat parte, la Patinoarul Olimpic din Brasov, la derby-ul de traditie din hocheiul romanesc, dintre Corona Brasov si Sport Club Miercurea Ciuc, meci din Erste Liga.

Presedintele Ungariei a urmarit confruntarea de vineri seara din galeria ciucanilor, unde s-a remarcat scandand, cantand, aplaudaand si sustinand frenetic formatia din Miercurea Ciuc. „Ria, Ria, Hungaria” a fost una dintre scandarile preferate de Katalin Novak.

Aflata in galeria fanilor ciucani, intr-o adevarata „baie de multime”, Katalin Novak n-a uzat de titulatura VIP, manifestandu-se dezinvolt si chiar mancand cu pofta, o traditionala paine cu untura, potrivit mytex.ro

Din partea clubului Corona, Katalin Novak a primit un tricou si un puc iar apoi a facut cunostinta si cu Allen Coliban, primarul Brasovului.

A vorbit despre multiculturalitate, cu primarul Brasovului

Allen Coliban ne-a relatat, la finalul scurtei intalniri cu presedintele Ungariei: „Am vorbit despre multiculturalitate. Doamna Katalin Novak mi-a spus ca se simte foarte bine la Brasov. A subliniat ca Brasovul este un exemplu care trebuie dat pentru mentinerea bunelor relatii romano-maghiare”.

Cu doua ore inainte, pe contul sau de Facebook, presedintele Ungariei postase, de la Cheile Varghisului o fotografie, privind vizita sa neoficiala in Transilvania, cu mesajul „Weekend in Transilvania”.

Pe aceeasi pagina, la finalul partidei, aceasta a notat:

„Brasso – Csikszereda hokimeccs  – 0:3. Jo volt egyutt szurkolni!”, adica „Meci de hochei Brasov -Csikszereda – 0:3. A fost frumos sa ne bucuram impreuna!”

(Foto: Facebook/ Novak Katalin)

Urmareste-ne si pe:
Flavius Iancu

Recent Posts

Vaticanul inaspreste procedurile cu privire la presupusele „evenimente supranaturale”

Vaticanul a inasprit vineri procedurile de evaluare a evenimentelor supranaturale raportate, cum ar fi Madonele…

6 ore ago

Barbatul care l-a atacat cu ciocanul pe sotul lui Nancy Pelosi, fostul presedinte al Camerei Reprezentantilor din SUA, a primit 30 de ani de inchisoare

Barbatul care a patruns in casa fostului presedinte al Camerei Reprezentantilor din SUA, Nancy Pelosi,…

6 ore ago

New York City a spus ca nimeni nu a fost ranit la arestarile Columbia; dosarele medicale ale studentilor spun altceva

Dupa arestarea studentilor protestatari pro-palestini care ocupau o cladire a Universitatii Columbia luna trecuta, primarul…

6 ore ago

Serbia: Un tren de calatori a intrat intr-un marfar oprit intr-un tunel. Noua oameni au fost raniti

Noua persoane au ajuns la spital, vineri, dupa ce un tren de calatori s-a ciocnit…

6 ore ago

Opt tari europene cer repatrierea refugiatilor sirieni

Cel putin opt state membre ale Uniunii Europene doresc sa fie create zone de securitate…

6 ore ago