Presiune pentru OUG, Dragnea a aflat ca are inca un dosar la DNA. Iata de ce vrea acum amnistie si gratiere

politica

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat duminica, in sedinta Consiliului National PSD, ca are cunostinta de noi dosare penale pe numele sau si al lui Calin Popescu Tariceanu, la adresa sa fiind vorba de vizita in America din 2018.

„Calin. Stii ca ne-a mai facut niste dosare. Al meu, vizita din America de anul trecut. Eu ii spun domnului Uncheselu (n.r.: procuror DNA) sa mearga in continuare, dar ii spun unde ajunge: la un ambasador si sa vad daca il tin genunchii ca daca nu are o mare problema”, a spus Liviu Dragnea.

El a mai spus apoi ca nu stie cand sau cum dar PSD – ALDE are obligatia sa dea un OUG pe amnistie si gratiere pentru a fi reparate toate nedreptatile care s-au facut in Justitie.

„De ce cuvintele de exemplu, amnistie sau gratiere reprezinta o blasfemie. Cand se vorbeste in Romania despre amnistie si gratiere, e ca si cum am vorbi ca avem vreo bomba atomica si ne gandim daca o folosim sau nu impotriva UE si a lumii. Eu nu ma tem sa folosesc aceste cuvinte”, a spus Liviu Dragnea, in Consiliul National al PSD, citat de Mediafax.

El a mai spus ca trebuie gasita o solutie pentru repararea ”nedreptatilor” si a abuzurilor.

”Daca cineva gaseste alte instrumente, alte masuri legislative, orice alt tip de actiune care sa rezolve in totalitate, sa repare toate nedreptatile care s-au intamplat in Romania si care se intampla in continuare, toate abuzurile din justitie, altele decat gratierea si amnistia, va avea tot sprijinul partidului si al meu personal. Daca nu, nu mai ezitati. Nu stiu cand, nu stiu cum, dar PSD, PSD-ALDE are si aceasta obligatie, sa repare nedreptatile. Ca sa nu-si mai taie venele cei din presa cu epoleti si toti aai pklatiti de Sorosica pri n Bitcoins, ati vazut ca toate lucrurile ies la iveala, domnule, inventati ceva, gasiti o decizie CCR, o virgula intr-o decizie a CCR sa spuneti – aceste doua acte normative, trei, cinci acte normative nu sunt aplicabile lui Liviu Dragnea si inchidem subiectul. Iesiti toti din aceasta capcana in care ei personalizeaza toate aceste intentii ca si sunt sunt date pentru mine”, a adaugat liderul PSD.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: