PRESIUNE tot mai puternica pe granitele Romaniei. Un nou grup de migranti, barbati tineri, prins in apropiere de Moravita

news

Din nou migranti retinuti in apropiere de Moravita. Cinci egipteni, un algerian si un pakistanez au fost saltati dupa ce au intrat ilegal in Romania. Ei s-au ales acum cu dosare penale.

Cei sapte au fost depistati duminica noapte pe camp, in apropiere de Moravita. Erau langa granita cu Serbia, iar cei de la politia de frontiera au fost trimisi in zona. Oamenii legii au depistat imediat cele sapte persoane, cu totii barbati, si i-au transportat la sediu pentru cercetari.

„In urma verificarilor efectuate s-a stabilit ca grupul era format din 5 cetateni egipteni, un algerian si un pakistanez, cu varste cuprinse intre 19 si 35 ani. Acestia au declarat ca au plecat din Serbia pe jos, cu intentia de a ajunge intr-un stat din vestul Europei. In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de trecere frauduloasa a frontierei de stat, fiind anuntate si autoritatile sarbe in vederea cercetarii in comun a evenimentului si punerii in aplicare a acordului de readmisie”, au declarat oamenii legii, citati de Timis online.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: