news

Presshub: A lasat gravida o eleva de la scoala speciala. Profesorul a fost dat afara abia dupa 5 ani

A lasat gravida o eleva la scoala speciala din Roman. Agresorul, profesor la Centrului Scolar pentru Educatie Incluziva Roman, a fost dat afara, disciplinar abia anul acesta, dupa cinci ani de la comiterea abuzului sexual asupra elevei.

Este vorba despre Daniela, de 15 ani, diagnosticata cu handicap mediu, care a ramas insarcinata cu un profesor de la o scoala speciala din Roman, judetul Neamt.

In vara lui 2018, un profesor din cadrul Centrului Scolar pentru Educatie Incluziva Roman, judetul Neamt, a intretinut raporturi sexuale cu eleva sa minora, care avea atunci 15 ani. In urma raportului sexual cu profesorul, minora a ramas insarcinata. Ancheta a inceput dupa 3 ani, cand a fost depusa o plangere.

La o luna de la incident, dupa ce a facut un test de sarcina, Daniela a povestit unei asistente si doctorului Centrului ca tatal copilului este unul dintre profesorii scolii. Dupa o discutie cu doctorita, Daniela a decis sa faca avort.

„Dupa cateva zile, minora impreuna cu doamna doctor si cu asistenta medicala s-au deplasat cu autoturismul scolii condus de catre un sofer al institutiei, la o clinica privata, unde a facut avortul. Persoana vatamata a precizat ca in cadrul unitatii scolare se stia despre avortul facut de aceasta, intrucat asistenta medicala l-a informat pe domnul director, iar minora i-a povestit colegei sale despre interventie”, se arata in cererea de chemare in judecata a profesorului.

Citeste mai mult pe presshub.ro.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Recent Posts

Pentagonul apeleaza la SpaceX, Blue Origin, ULA pentru pentru plasarea pe orbita a unor sateliti de securitate in valoare de 5,6 miliarde de dolari

Departamentul Apararii al SUA a selectat companiile Blue Origin, SpaceX si United Launch Alliance (ULA)…

32 de minute ago

Lovitura de start si la campionatul european de fotbal rezervat persoanelor fara adapost

Echipele formate din persoane defavorizate din opt natiuni au inceput sa concureze luni in turneul…

11 ore ago

Un album inregistrat de trupa Wu-Tang Clan, intr-un singur exemplar, expus la Muzeul de Arta Veche si Noua din Tasmania. Melodiile pot fi lansate abia in anul 2103

In interiorul unei cutii din argint sculptata manual, expusa intr-un muzeu australian se afla cel…

11 ore ago

Ana Birchall va candida la Presedintia Romaniei. Ea a avut pozitii dure fata de Gabriela Firea si Florin Iordache dupa ce a fost exclusa din PSD

Ana Birchall, fost ministru PSD al Justitiei, isi va depune candidatura la Presedintia Romaniei, au…

15 ore ago