news

Presshub: Bode a gasit o comisie care sa-l scape de acuzatiile de plagiat (surse)

Lucian Bode a gasit o solutie de a scapa de acuzatiile de plagiat, dupa ce procesul intentat Comisiei de Etica a Universitatii „Babes-Bolyai” din Cluj, care a mentionat ca teza sa de doctorat este „profund viciata” a esuat, arata sursele PRESShub.

PRESShub a publicat recent stirea potrivit careia Lucian Bode va ramane in guvern inclusiv dupa ce acesta va fi preluat de liderul PSD Marcel Ciolacu si daca presedintele Klaus Iohannis a declarat ca exista o problema care priveste lucrarea acestuia de dotorat, care trebuie rezolvata pana la rotativa.

„Aceste probleme trebuie luate, dupa parerea mea, foarte in serios si eu am incredere ca PNL si domnul Bode, personal, vor analiza aceste chestiuni si impactul politic. Eu, personal, sincer, ma astept ca cel tarziu pana la rotatia guvernamentala sa se ia o decizie clara in acest sens”, declara public Klaus Iohannis, in februarie.

Lucian Bode nu doar ca nu pleaca din viata publica, dupa ce Comisia de Etica a Universitatii „Babes-Bolyai” a confirmat ca a plagiat. Din contra, ministrul de Interne a gasit o solutie sa primeasca un contra-verdict care sa ii fie favorabil.

Citeste mai mult pe presshub.ro.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24
Tags: lucian bode

Recent Posts

Spania se declara „jignita” de declaratiile presedintelui Argentinei si isi retrage ambasadorul de la Buenos Aires: „Cuvinte extrem de grave”

Spania a anuntat duminica rechemarea ambasadoarei sale din Argentina, dupa ce presedintele ultra-liberal argentinian, Javier…

2 minute ago

Miting cu Clotilde Armand in Piata Victoriei: „Suntem multi. Marcele, suntem hotarati sa te trimitem inapoi la covrigarie”

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a organizat duminica un mars pana in Piata Victoriei. Ea…

45 de minute ago

Arsenal in casele unor interlopi din Rosiori de Vede: macete, topoare, sabii. 11 barbati au fost retinuti

Politistii au descoperit, duminica, in timpul unor perchezitii in locuintele unor interlopi locali un intreg…

38 de minute ago

„Piedone pierde in mod cert Bucurestiul, pierde si Sectorul 5, in proportie de 90%, si iese din politica” – fost ministru PSD

Miron Mitrea, fost ministru PSD, sustine ca Cristian Popescu Piedone nu are nicio sansa sa…

2 ore ago

Tecuci: Un barbat s-a spanzurat pe o insula de pe raul Siret. El avea 47 de ani

Doua echipaje de pompieri de la Detasamentul Tecuci intervin, duminica seara, in cazul unui barbat…

53 de minute ago