news

Presshub: Cazul fetitei abuzate de un barbat de 31 de ani. Localnicii tin cu abuzatorul. Avocatul Poporului s-a autosesizat

Avocatul Poporului s-a autosesizat dupa ce PRESShub a publicat cazul minorei de 13 ani abuzata constant de un barbat de 31 de ani din comuna Ruginesti – Vrancea.

Institutia efectueaza o ancheta in acest caz, pentru a vedea daca drepturile minorei au fost respectate, in acest sens solicitand clarificari privind atitudinea autoritatilor responsabile in acest caz, printre care DGASPC, Politia sau cadrele didactice.

PRESShub a relatat pe 1 aprilie despre abuzul sexual constant asupra unei minore de 13 ani, comis de un barbat de 31 de ani. Cazul ridica mari semne de intrebare despre capacitatea si dorinta autoritatilor de a o salva din mainile pradatorului sexual.

Directoarea scolii unde invata micuta trage semnale de alarma constant si cheama psihologi, dar pana la momentul publicarii, nimeni n-a bagat-o in seama.

Citeste mai mult pe presshub.ro.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Germania isi extinde influenta, trimite doua nave de razboi in apele Asiei. „Comportamentul agresiv” al Chinei, principala cauza a misiunii

O fregata germana si o nava de aprovizionare de lupta au plecat saptamana aceasta din…

4 minute ago

O masina cu 7 femei s-a rasturnat pe Podul Basarab din Bucuresti. Toate au ajuns la spital

O masina in care se aflau sapte femei s-a rasturnat, duminica, pe Podul Basarab din…

58 de minute ago

„Nevastuica salbatica”. Pilotii ucraineni folosesc acum tactici americane din razboiul din Vietnam: „Ucraina invata in mod clar din gandirea militara occidentala”

Ucraina a inceput sa foloseasca impotriva armatei rusesti tactici americane din razboiul din Vietnam, informeaza…

2 ore ago

Bucurie in Voluntari, Firea este pe primul loc pe buletinul de vot. Ea este urmata de Burduja

Candidatul PSD la Primaria Capitalei, Gabriela Firea se va afla pe primul loc pe buletinul…

O oră ago