Presshub: Controversatul proiect prin care Dincu vrea sa ajute clubul Steaua. Ce cauta Romtehnica in ecuatie

politica

Parlamentarii si Guvernul nu stiu cum sa mai arunce cu banii publici pe fereastra. Banii nu sunt o problema atunci cand nu-i dai de la tine, ci de la contribuabili. Vasile Dincu, fost ministru al Apararii, este initiatorul unui proiect de lege cel putin controversate, deoarece ridica suspiciuni ca ar fi fost gandit cu dedicatie, in conditiile in care ele presupun alocarea unor fonduri bugetare a caror dimensiune este necunoscuta.

Vasile Dincu propune modificarea Legii Sportului in procedura de urgenta, astfel incat sa dea dreptul fiecarui minister, primarie, consiliu judetean sau a unei alte institutii de stat nu doar sa directioneze banii din taxele si impozitele cetatenilor spre echipe de fotbal, dar acestea sa si activeze la nivel profesionist.

Vasile Dancu spune ca nu e o intoarcere in comunism, cand se duelau echipele Ministerelor de Interne si de Aparare, ci o normalitate.

„Sa se termine cu ipocrizia”, spune fostul ministru, care vrea sa transfere din banii pentru aparare, alocati pentru echipamente militare, armament si infrastructura, spre gazon. Ce il mana pe Vasile Dancu la lupta, dar nu pe front, ci pe stadion, nu este limpede, dar speculatiile curg garla.

Citeste mai mult pe presshub.ro.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: