Presshub: Marian Oprisan, inca un imprumut de 1 milion de euro de la mama sa. „Suntem curati ca lacrima, bineinteles ca nu-i dau inapoi”

news

Marian Oprisan, vicepresedintele Consiliului Judetean Vrancea, a mai luat un imprumut de 1.000.000 euro de la mama sa. El ar trebui sa plateasca rate de 14.000 de euro, desi are venituri de doar 2.400 euro, insa spune ca nu va da banii inapoi. Mama lui Oprisan este pensionara, fosta lucratoare la Confectia Focsani. Este cel de-al patrulea imprumut trecut in declaratia sa de avere.

Presshub a scris, in exclusivitate, cum a cumparat Oprisan domeniul de 11.000 de metri patrati din comuna Bolotesti in care sta cu mama sa, Lucia Gherarde, si cu sotia. Suma este de 330.000 de euro, pe care fostul baron de Vrancea a platit-o prin virament bancar catre mama sa.

In ultima sa declaratie de avere mai apare un imprumut, luat de la mama sa, in valoare de 4.772.160 de lei, bani pe care politicianul ar trebui sa-i achite lui Gherarde Lucia, mama sa, pana in anul 2030. Teoretic, el va plati, in fiecare luna, suma de 49.000 de lei. Practic, Oprisan nu va da niciun ban inapoi, dupa cum a declarat pentru Presshub.

Potrivit aceleiasi declaratii de avere, baronul de Vrancea are un venit anual, din indemnizatia de vicepresedinte de CJ, de 148.209 de lei. Pe de alta partemama sa este o pensionara cu o pensie obisnuita, caci a lucrat la fosta Fabrica de Confectii Focsani ca paznic.

Citeste mai mult pe presshub.ro.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: