Presshub: Marian Oprisan si-a parcat camioneta de lux pe locul pentru persoanele cu handicap FOTO

news

Masina lui Oprisan

Marian Oprisan si-a parcat camioneta de lux pe locul pentru persoanele cu handicap, fiind fotografiat de clientii unui centru comercial din Focsani.

Actualul vicepresedinte al Consiliului Judetean Vrancea nu a tinut cont de faptul ca nu are voie sa parcheze acolo, fiind atras de faptul ca era aproape de intrarea in centrul comercial.

PRESShub a scris despre autovehiculele de lux ale celui care a fost timp de 20 de ani presedintele Consiliului Judetean Vrancea, dar si despre explicatiile pe care le-a oferit acesta pentru diferenta dintre veniturile oficiale si valoarea acestor autoturisme.

Fostul presedinte al PSD Vrancea si al Consiliului Judetean Vrancea a aparut in 2021 la volanul unui nou bolid de sute de mii de euro. Vicepresedintele Consiliului Judetean Vrancea se plimba cu un bolid de lux, pe care foarte putini oameni si-l pot achizitiona.

Este vorba de Mercedes Maybach GLS, o masina de teren masiva, de lux si foarte puternica. Bolidul are dotari de lux si elemente de confort si siguranta. Mercedes Maybach GLS este un model de top al concernului german, pretul de catalog al unui astfel de exemplar fiind de circa 200.000 de euro.

Actualul vicepresedinte al CJ Vrancea a inmatriculat noul bolid cu un numar specific, pastrat de la limuzina Audi A8, pe care a vandut-o in acest an.

Este binecunoscut apetitul lui Marian Oprisan pentru masinile puternice si scumpe, chiar varfuri de gama la momentul respectiv.

Pe langa acel model Audi A8 vandut de curand, Oprisan a condus (sau mai are, inca, in „custodie”, pentru ca nu figureaza in declaratiile sale de avere) modele precum Toyota LandCruiser, Nissan Navara, Toyota Tundra, Mercedes G, Toyota Shelby.

Citeste mai multe pe presshub.ro.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: