Presshub: Oprisan a cumparat de la mama sa, cu 330.000 de euro, domeniul in care sta. Reactia liderului pesedist

politica

Vicepresedintele Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan (PSD), a cumparat domeniul de 11.000 de metri patrati din comuna Bolotesti in care sta cu mama sa, Lucia Gherarde, si cu sotia. Suma este de 330.000 de euro, pe care fostul baron de Vrancea a platit-o prin virament bancar catre mama sa.

Domeniul familiei Oprisan este impresionant, de peste 11.000 de metri patrati, amplasat la poalele unei paduri, pe DN2 D, la kilometrul 27. Casa este formata din mai multe corpuri, fiind inconjurata de ziduri inalte de peste trei metri. Este pazita non-stop. Pentru constructia acesteia s-a defrisat o suprafata importanta de padure. Potrivit imaginilor din satelit, are cel putin sapte corpuri de cladire, in curte putand fi vazuta si o piscina.

Potrivit declaratiei de avere a lui Oprisan, desi veniturile politicianului au ramas aceleasi, salariul, averea a crescut continuu. Una dintre justificarile liderului pesedist a fost ca mama sa l-a imprumutat iar, cu 1.300.000 de lei, imprumut scadent in 2031.

Oprisan mai are 3 imprumuturi de la mama sa, scadente in 2028 si in 2030.

Potrivit aceleiasi declaratii de avere, baronul de Vrancea are un venit anual, din indemnizatia de vicepresedinte de CJ, de 148.209 de lei. Pe de alta parte, darnica lui mama este o pensionara cu o pensie obisnuita, caci a lucrat la fosta Fabrica de Confectii Focsani ca paznic.

Citeste mai mult pe presshub.ro.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: