Presshub: Romani blocati la Munchen. Marturia unui pasager: Experienta a fost oribila de la un cap la altul

news

Aeroportul din Munchen

Peste 100 de pasageri romani blocati la Munchen au trecut printr-o experienta dificila pe aeroportului german, care a anulat toate cursele aeriene din cauza zapezii.

Romanii blocati la Munchen ar fi trebuit sa ajunga pe 30 noiembrie la Bucuresti, cu o cursa Air Dolomiti, parte din grupul Lufthansa. Numai ca au fost dati jos din avion si apoi lasati sa se descurce, impreuna cu alte sute de pasageri ale altor curse anulate.

Bogdan Maioreanu, unul dintre pasagerii aflati in cursa care a fost anulata si care a fost lasat sa se descurce la Munchen, a povestit prin ce a trecut.

„Eu am fost unul dintre cei dati jos din avionul de Cluj, in noaptea de 30 noiembrie, avion in care se afla si Emil Boc, primarul Clujului. Ce ati vazut la TV nu descrie suficient de bine realitatea.

La ora 22.00 am fost imbarcati in cursa operata de Air Dolomiti, o companie din grupul Lufthansa. Eu veneam dupa un zbor lung de la Abu Dhabi, aveam vreo 12 ore de calatorie deja.

Pilotul ne-a anuntat ca mai avem de asteptat vreo 80 de minute, sa se curete pista. Dupa vreo doua ore de asteptare, am vazut in aplicatia Lufthansa ca zborul s-a anulat.

Abia cand o doamna din avion i-a spus stewardesei ca aplicatia arata ca nu mai zburam, ne-au anuntat ca asa e, aeroportul s-a inchis si asteptam autobuzul sa ne duca la terminal. Apoi am aflat ca o sa mai avem de asteptat ca nu au soferi.

Dupa inca vreo 20 de minute a aparut si autobuzul condus de un neamt suparat ca trebuie sa faca asta”, a povestit Bogdan Maioreanu.

Dupa ce au ajuns inapoi pe aeroport, pasagerii cursei anulate spre Cluj au descoperit o mare de oameni, pentru ca anulasera toate cursele care trebuiau sa plece in acea seara.

Citeste mai mult pe presshub.ro.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: