Presshub: S-a insurat judecatorul Gheorghe Stan de la CCR. Printre invitati, politicieni, magistrati si inculpati

news

Judecatorul Gheorghe Stan de la CCR s-a insurat, la 49 de ani si, potrivit unor surse PRESShub care au participat la eveniment, aleasa lui Stan este nepoata fostei judecatoare CCR Mona Pivniceru.

Evenimentul a avut loc in sambata, la un restaurant de pe malul lacului Floreasca din Bucuresti.

Fostul procuror, cunoscut public si ca Giani, este in prezent judecator la Curtea Constitutionala, numit in functie de Camera Deputatilor in mandatul lui Liviu Dragnea.

Nasi din partea miresei au fost judecatoarea Sabina Daniela Adomnitei de la Curtea de Apel Bucuresti si sotul acesteia, Cristian.

Cel din urma asteapta solutia definitiva intr-un dosar de coruptie unde la fond a fost condamnat la 3 ani si 2 luni inchisoare cu executare pentru fapte de coruptie.

Nas din partea lui Gheorghe Stan a fost Viorel Cozma, patronul societatii Conest Iasi. Firma are mai multe contracte publice semnate cu Primaria condusa de Mihai Chirica.

Viorel Cozma a fost condamnat in urma cu 14 ani pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata si inselaciune. La randul sau, primarul este dublu trimis in judecata in dosare penale de coruptie.

Au mai participat la nunta procurorul general al Romaniei Alex Florin Florenta, Bogdan Licu judecator la CCR, presedintele Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) Daniel Gradinaru, judecatoarea de la instanta suprema Lia Savonea, procuroarea PG Mihaela Iorga Moraru.

Citeste mai mult pe presshub.ro.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: