„Pretul prostitutiei in prime-time”. Cati bani au incasat Cristoiu, Pieleanu si Mircea Dinescu de la TVR, din banii nostri

news

Deputatul USR Iulian Bulai a dat publicitatii sumele incasate de la TVR de analisti pretins independenti precum Ion Cristoiu, Marius Pieleanu, Radu Soviani si Mircea Dinescu. Sumele sunt uriase in comparatie cu prestatia acestora.

„Intre 5.000 si 15.000 de euro, atat au primit de la TVR invitatii permanenti ai lui Ionut Cristache, in ultimele zece luni”, anunta Iulian Bulai pe Facebook.

Invitatii lui Cristache au prestat in medie o ora pe saptamana, incasand astfel sume cuprinse intre 200 euro/ora si 300 euro/ora.

„Pretul prostitutiei in prime-time. Dar, dont worry, nu Dracnea plateste serviciile prestatoarelor, ci noi.

PS: Veti auzi, probabil, minciuna: toate televiziunile platesc la fel. Fals. Invitatii vin for free, la dezbaterile politice. Iar salariul lui Sarmaluta este complet nejustificat de audienta minuscula. Nu mai vorbim de „interesul public ” – o vorba goala, anyway – al unei emisiuni in care niste penali injura statul de drept si justitia, fara ca in platou sa fie si cineva care sa-i contrazica”, a comentat jurnalistul Mircea Marian aceste informatii.

Mai mult despre: , , ,


Comentarii: