Prezent la Cotroceni, Dragnea a dorit sa-l intoxice si pe Iohannis cu minciuni intr-o conversatie privata. Cum a incercat seful PSD sa-l manipuleze pe presedinte

politica

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a afirmat, duminica seara, ca i-a spus presedintelui Klaus Iohannis, in discutia pe care au avut-o la Cotroceni, ca sefa Delegatiei Comisiei Europene la Bucuresti a transmis „minciuni” comisarilor europeni, iar acest lucru nu poate ramane „netaxat”.

„Am ramas dupa depunerea juramantului cred ca 10-12 minute, (…) i-am aratat presedintelui minciunile transmise de sefa Delegatiei Comisiei Europene la Bucuresti, doamna Angela Cristea, transmise la toti comisarii europeni, minciunile proaspete vorbesc, spunandu-i ca mie mi se pare antiromanesc si un gest impotriva intereselor romanesti care nu poate sa ramana netaxat si nespus”, a declarat Liviu Dragnea la Romania Tv, mentionand ca el a cerut sa vorbeasca cu seful statului si acesta a acceptat.

Acesta a adaugat ca sefa Delegatiei Comisiei Europene la Bucuresti poate sa transmita minciuni si despre presedintele Romaniei.

„Astazi minte (sefa Delegatiei Comisiei Europene la Bucuresti – n.r.) despre premierul Romaniei, poate ieri sau poimaine minte despre presedintele Romaniei. Despre mine a transmis tot timpul informatii, asta o stiu, sa fie sanatoasa, ii doresc foarte mult succes si multa sanatate”, a spus Dragnea.

Liderul PSD a mai precizat ca i-a transmis sefului statului opinia sa, dar decizia este a presedintelui.

„Dar i-am spus parerea mea, decizia a fost si este a dumnealui, este seful statului. Nu mi se pare corect ca presedintele Romaniei, indiferent care e, sa mearga la Bruxelles si nu presedintele sa fie cel care informeaza Comisia Europena, comisarii europeni, Parlamentul European, daca este cazul, despre situatia din Romania, ci merg alti cetateni cu diverse pozitii care supun ce se intampla in Romania, lucruri nereale. Si presedintele, in loc sa mearga acolo sa discute si sa obtina ceva pentru Romania, trebuie sa dea explicatii, ceea ce mi se pare incorect”, a adaugat Dragnea.

Presedintele Camerei Deputatilor a mentionat ca presedintele nu l-a contrazis.

In privinta relatiei cu seful statului, Dragnea a subliniat ca are toata deschiderea pentru a se intalni cu acesta.

„De cate ori o sa fie cazul o sa-l sun, de cate ori o sa ma caute, o sa raspund, daca va fi cazul sa ne intalnim, cu toata deschiderea. Am spus-o in seara desemnarii doamnei Dancila ca premier ca am apreciat foarte mult, nu numai eu, ci toti colegii de partid, faptul ca a ramas in limitele constitutionale, a respectat majoritatea parlamentara”, a adaugat Dragnea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: