Prezenta la vot in Bucuresti, la ora 15.00, ii da cosmaruri lui Firea. Este mult mai mare decat in 2016

externe

Prezenta la vot in Bucuresti, la ora 15:00, a fost de 21,2%., peste 390.000 de alegatori. In urma cu patru ani, prezenta la aceeasi ora a fost de 18,2%.

Prezenta cu 3% mai mare, la ora 15.00, in Bucuresti fata de 2016. Analistii estimeaza ca, la finalul zilei, prezenta in Bucuresti va sari de 35%, ceea ce inseamna ca sansele lui Firea de a fi realeasa se indreapta catre zero. In urma cu patru ani, prezenta in Capitala a fost de numai 33%.

Nicusor Dan a avut o noua declaratie publica, la ora 14.00, in care a dezmintit informatiile „mincinoase pe care le propaga televiziunile de propaganda”.

„Iesiti inca de acum la vot, ca sa evitati aglomeratia de mai tarziu. Ignorati informatiile mincinoase pe care le propaga televiziunile de propaganda. Toate informatiile converg catre ideea ca vom avea un final fericit, daca ritmul de vot merge ca pana acum. Ar insemana o victorie pentru valorile pentru care ne luptam, sunt foarte optimist, iesiti la vot, iesiti inca de acum”, a declarat Nicusor Dan la ora 14.00.

Mai mult despre: ,

Comentarii: