Prezenta la vot la ora 16.00. Dezastru total pentru initiatorii referendumului, Daniel face un apel disperat

politica

Potrivit monitorizarii paralele a prezentei la vot, realizata de USR, cu cinci ore inainte de inchiderea urnelor se prezentasera la vot doar 14,83% dintre alegatori.

UPDATE Conform datelor transmise de BEC, pana la ora 16.00 au votat 2.2.781.918 de persoane (15,21 %).

„Estimare prezenta la vot la ora 16 din monitorizarea paralela USR: 14,83%”, anunta coordonatoul monitorizarii paralele, Catalin Drula.

Patriarhul Daniel a reamintit credinciosilor, dupa slujba de duminica, importanta votului la referendum, indemnandu-i pe enoriasi sa mearga la urne ca sa nu fie prea tarziu. Patriarhul a mentionat ca a votat sambata, reiterand faptul ca participarea la vot este o onoare.

„Cei care nu ati fost pana acum la vot va rugam sa mergeti ca sa nu fie prea tarziu. (…) Va indemnam sa mergeti la vot si sa aveti aceasta onoare, sa aratati libertatea si dreptul acesta, sa primiti binecuvantarea lui Dumnezeu pentru toata lucrarea cea buna. Sa traiti intru multi ani”, a spus Patriarhul Daniel, potrivit Basilica.ro.

El a reamintit ca a votat sambata si ca a declarat ca participarea la vot este o binecuvantare.

„Si ieri am incurajat pe credinciosi sa mearga la votul dedicat familiei si am spus ca participarea la vot este un drept, o onoare si o binecuvantare. Astazi repetam aceleasi cuvinte si explicam ca aceasta binecuvantare este o binefacere pentru familie si pentru popor”, a spus Daniel.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: