Prezentatoarea TV Anca Alexandrescu se plange ca ar fi fost amenintata de un individ pe Facebook: „Ofer 10.000 de euro pentru cine o omoara pe putinista”

news

Anca Alexandrescu, amenintata, moarte, Facebook, Realitatea TV

Cunoscuta prezentatoare de emisiuni de televiziune Anca Alexandrescu a fost recent victima unei amenintari. Un utilizator de Facebook a scris, la o postare a vedetei Realitatea TV, ca ofera 10.000 de euro „pentru cine o omoara pe putinista”.

Anca Alexandrescu a luat foarte in serios aceasta amenintare si a afirmat ca va depune o plangere atat la politie, cat si la SRI.

„Mesajul este vizibil pe pagina mea de socializare, poate fi vazut de oricine. Da, a pus 10.000 euro pe capul meu pentru cine doreste sa o omoare pe putinista Anca Alexandrescu va primi 10.000 euro de la un domn care isi spune dl. Doru Malai sau asa ceva.

Evident ca este un cont fals. Astept sa revin acasa. Voi face plangere si la politie si la dl. Anton Rog sau cum il cheama de la SRI, sa cerceteze, sa vada cine se ocupa cu asa ceva, pentru ca deja este amenintare directa”, a spus Anca Alexandrescu.

 

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: