Prezentatorul Tudor Musat pleaca de la Digi24. Numerosi alti jurnalisti sunt nevoiti sa paraseasca postul

news

Tudor Musat la Digi24.

Tudor Musat, unul dintre principalii prezentatori ai postului, pleaca de la Digi 24, anunta paginademedia.ro, potrivit caruia multe dintre contractele pe perioada determinata nu vor mai fi prelungite.

Jurnalistul Tudor Musat era in echipa postului de stiri din martie 2014. Inainte de Digi 24, Tudor Musat a moderat emisiuni la postul Realitatea TV.

„Relatia de colaborare cu postul este bazata pe un contract de prestari servicii intre doua societati comerciale (firma mea si Digi24).

Ca atare, o forma de colaborare flexibila. Acest contract a fost bazat pe proiecte care, de-a lungul celor 5 ani, au imbracat diverse forme: „Romania 24”, „24 intr-o ora”, „Impartial”, precum si alte proiecte editoriale punctuale.

In momentul de fata nu exista un nou proiect in care sa fiu implicat, ca atare si respectivul contract de prestari servicii dintre parti inceteaza, este suspendat”, a declarat acesta, pentru paginademedia.ro.

Potrivit sursei citate, mai multi reporteri, editori si producatori vor parasi postul de televiziune.

Din informatiile paginademedia.ro, pleaca Francesca Simionescu (social), Mihaela Brazdes (social), Arina Delcea (politic) si Cristi Popa. Alte nume care pleaca sunt George Simionescu (producator) si Andra Timu (editor).

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: