Prieten de pahar si partener de afaceri al lui Sebastian Ghita, mesaj misterios de Craciun: „Sper ca a reusit sa-si salveze viata”

politica

Liderul PRU, Bogdan Diaconu, care s-a filmat alaturi de Ghita in seara alegerilor cantand in stare de ebrietate, a postat pe Facebook un mesaj straniu legat de fuga fostului deputat PSD.

„Toata lumea ma suna sa ma intrebe de Sebi Ghita… unde e?…cum a facut?…de ce nu ies public sa ma delimitez de el?..etc. Am niste personaje care se plimba prin fata casei mele si care se tin apoi dupa mine, cat e ziua de lunga si noapte de mare.

Raspunsul este: nu stiu unde este…as vrea sa stiu ca este bine! Daca a plecat in lumea cea mare a facut-o doar pentru ca se temea pentru viata sa! Sper sa fi reusit sa si-o salveze!

PS: Craciun fericit si linistit, Sebi!”, a scris Diaconu pe Facebook.

Sebastian Ghita era sub control judiciar si avea obligatia sa se prezinte la Parchet sau Politie, ori de cate ori, este chemat. El a fost citat sa se prezinte luni la sediul Parchetului la ora 12:00, insa nu a venit.

Politistii au decis sa-l dea in urmarire nationala si in consemn la frontiera. Oamenii legii l-au cautat la toate adresele cunoscute, dar fara succes. Anchetatorii iau in calcul si varianta plecarii in strainatate.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: