„Prietena mea cea mai buna s-a casatorit cu barbatul care m-a VIOLAT”. O poveste reala cutremuratoare

life

O tanara din Marea Britanie a refuzat sa fie domnisoara de onoare la cununia prietenei sale pentru ca barbatul cu care aceasta se casatorea o violase cu un an in urma. Barbatul a fost condamnat saptamana trecuta si va sta sapte ani dupa gratii.

Tanara le-a povestit judecatorilor ca Daniel Howard, in varsta de 29 de ani, a violat-o chiar in apartamentul in care fata locuia impreuna cu prietena ei, April Broadgate, al carui iubit era la vremea respectiva, barbatul. Howard a lasat-o dormind pe iubita lui si a venit in camera tinerei de 26 de ani unde a profitat de ea. Femeia a ajuns singura la spital, iar asistentele medicale au fost cele care au sesizat Politia.

Victima spune ca prietena ei nu a vrut sa o creada sub niciun chip si a preferat sa rupa prietenia cu ea decat sa se desparta de barbat cu care s-a si casatorit cu trei saptamani inainte ca acesta sa fie condamnat.

rape2

„Ne-am dorit sa avem copii cam in aceeasi perioada, sa ii crestem impreuna. I-am spus despre viol incercand sa o protejez”, a povestit tanara. Fata spune ca nici prietenul ei nu a crezut-o si a parasit-o, iar la cateva luni s-a sinucis.

„Chiar daca au fost mai multe lucruri care au contribuit la gestul sau, si violul acesta a avut un efect asupra starii lui psihice. El a fost mereu sprijinul meu in toate”, a mai spus tanara, potrivit mirror.co.uk.

Cand a fost arestat, Howard a incercat sa nege acuzatiile cautand fel si fel de explicatii pentru modul in care au ajuns amprentele sale purtatoare de ADN pe trupul victimei.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: