Prietenii de la Antena 3 il executa pe Ponta: „A fost agent al SIE”. Dezvaluiri despre activitatile strict secrete ale socrului Ilie Sarbu

politica

Atac extrem de dur la Antena 3 impotriva fostului premier, Victor Ponta. Acesta a fost acuzat, in emisiunea Danei Grecu, ca a fost agent al SIE.

Acuzatia a fost lansata de Sorin Rosca Stanescu: „Ponta a fost sub dubla comanda cand era procuror, suta la suta. Era ilegal sa fie si procuror si agent al SIE”.

Screen Shot 2017-05-19 at 18.32.30

Informatia a fost confirmata de Marius Pieleanu, un alt invitat permanent in studiourile Antena 3. Mai mult, acesta a dezvaluit ca socrul lui Ponta, Ilie Sarbu, este si el ofiter acoperit al SIE.

„Cand era preot, Ilie Sarbu mergea in cimitire noaptea cu lanterna si lua numele si prenumele de pe cruci si facea pasapoarte”, a spus Pieleanu.

„El a inviat un copil mort si i-a dat identitatea unui ofiter de spionaj care a fost trimis in Germania”, a acuzat si Sorin Rosca Stanescu. El spune ca aceasta intamplare se gaseste intr-o solicitare a lui Ilie Sarbu de a fi inaintat la gradul de general.

Screen Shot 2017-05-19 at 18.40.14

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: