Prietenul de pahar al lui Ghita nu se mai lupta cu Soros. Si-a parasit nevasta si petrece alaturi de traficanti de arme

news

Liderul PRU, Bogdan Diaconu, a fost invitat in acest week-end la nunta unui celebru traficant de arme, Liviu Iordan. El a petrecut alaturi de noua sa iubita, starleta Roxana Marcu.

Diaconu, fost deputat PSD, s-a remarcat in campania electorala pentru alegerile parlamentare prin atacuri la adresa lui George Soros, pe care l-a invinuit ca a pus la cale pana si tragedia de la Colectiv. El a defilat in campanie alaturi de Sebastian Ghita, cei doi folosindu-se de Romania TV pentru a aduce servicii electorale PSD-ului.

ghita

PRU nu a intrat in Parlament, astfel incat Diaconu a uitat de Soros si s-a incurcat cu o starleta de showbiz, alaturi de care apare pe la petrecerile mondene. Diaconu a fost insurat pana recent cu gimnasta Maria Olaru.

In acest weekend, Diaconu si Roxana Marcu au participat la nunta lui Liviu Iordan. Iordan este unul dintre fratii care a fost arestat pentru vanzarea armelor furate de la Ciorogarla.

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) – Structura Centrala, impreuna cu ofiteri de politie din cadrul IGPR-DCCO, au procedat la identificarea si retinerea inculpatului Iordan Liviu, despre care exista date ca face parte din grupul infractional organizat care a savarsit furtul de armament din incinta depozitului militar de pe raza localitatii Ciorogarla, judetul Ilfov.

Potrivit anchetatorilor, in cursul lunii decembrie 2009, in intelegere cu fratele sau, inculpatul Iordan Nicolae si cu inculpatul Costea Marius, au oferit spre vanzare, contra sumei de 17.500 de euro, zece pistoale model TT si trei pistoale mitraliera tip Kalasnikov, care proveneau din furtul comis in luna ianuarie 2009.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: