PRIMA aparitie in public, dupa 14 luni, a lui FIDEL CASTRO. „Este plin de vitalitate”

externe

Dupa mai bine de un an de absenta, fostul presedinte cubanez, Fidel Castro, si-a facut aparitia in public. In varsta de 88 de ani, Castro s-a intalnit cu o delegatie din Venezuela.

Castro a iesit in public pe 30 martie, insa presa cubaneza a publicat imaginile abia sambata. Este prima aparitie dupa 14 luni de absenta.

El apare strangand mainile unor admiratori, purtand o sapca neagra si  aparat auditiv.  Potrivit Russia Today, Castro a petrecut vreo 90 de minute impreuna cu delegatia, compusa din 33 de venezueleni.

„Membrii delegatiei au fost impresionati de luciditatea si atentia cu care Castro urmareste ce se intampla in Venezuela. Fidel este plin de vitalitate”, a scris Granma,ziarul oficial al regimului de la Havana.

castro2

Ultima aparitie in public a lui Castro a fost pe 8 ianuarie, cand a participat la vernisajul unei galerii de arta in Havana.

In decembrie, fratele lui Castro, Raul, actualul presedinte, a fost de acord sa reia legaturile diplomatice cu Statele Unite. „Nu am incredere in politica Statelor Unite, dar asta nu inseamna ca resping o solutie pacifista a conflictelor”, a declarat Fidel in luna ianuarie.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , ,

Comentarii: