Prima cursa de pe Aeroportul Brasov va fi pe 15 iunie. Curse spre 8 destinatii: Barcelona, Bruxelles, Budapesta, Londra, Milano, Munchen, Nuremberg, Stuttgart

news

Prima companie care anunta ca va opera curse de pe aeroportul Brasov este Dan Air (Romania), fosta Just Us Air. Incepand din iunie 2023 va avea curse spre spre opt destinatii din sase tari europene.

Compania aeriana romaneasca va zbura din 15 iunie 2023 de la aeroportul din Brasov spre opt destinatii din sase tari europene, anunta BOARDINGPASS.

Lista rutelor pe care compania va zbura de pe aeroportul din Brasov este urmatoarea:

Brasov – Barcelona – Brasov (in fiecare marti);

Brasov – Bruxelles BRU – Brasov (in fiecare miercuri);

Brasov – Budapesta – Brasov (in fiecare marti, duminica);

Brasov – Londra LGW – Brasov (in fiecare vineri);

Brasov – Milano LIN – Brasov (in fiecare luni);

Brasov – Munchen – Brasov (in fiecare sambata);

Brasov – Nuremberg – Brasov (in fiecare joi);

Brasov – Stuttgart – Brasov (in fiecare joi).

Cu exceptia rutei dintre Brasov si Budapesta, care va fi operata de doua ori pe saptamana, celalalte sapte rute vor fi operate, initial, cu o frecventa de un zbor pe saptamana.

Dan Air va opera aceste zboruri cu avioane de tip Airbus A320 care au o capacitate de transport de 174 de locuri, 162 de scaune in clasa economica si 12 scaune in clasa business. Rutele vor fi anuntate oficiale in curand, iar biletele pentru zborurile Dan Air care vor fi operate pe cele opt rute vor fi disponibile pentru rezervare in curand.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: