PRIMA declaratie. Actionar la clubul Colectiv: „Am vrut sa fac din Colectiv o poveste frumoasa”

news

In ultimele trei zile, cei trei actionari ai Clubului Colectiv, unde s-a produs tragedia de vineri seara, s-au aratat la fata doar cand au fost adusi cu mandat la Parchet. Au dat declaratii in fata anchetatorilor, insa azi a fost facut public mesajul unuia dintre ei, care spune ca regreta „enorm tot ce s-a intamplat”.

Inconstienta celor trei actionari ai clubului Colectiv a costat viata a cel putin 32 de oameni care au pierit in urma incendiului, alte 150 fiind ranite, unele dintre ele chiar zbatandu-se la aceasta ora intre viata si moarte. Opinia publica si-a dorit sa ii vada si sa ii auda pe patronii localului, insa acestia au pastrat pana acum tacerea. Astazi, unul dintre ei, Costin Mincu, a facut public prin intermediul avocatului sau un mesaj.

avocat

„Sunt impietrit de durerea din mine si din jurul meu. Am pierdut colegi si prieteni dragi in noaptea care ne-a indoliat pe toti. Altii se zbat la margine de viata, pe paturi de spitale. Sunt cu ei, cu toti, in gand in fiecare clipa de acum si pana cand voi inchide ochii.

Am vrut sa fac din Colectiv o poveste frumoasa, pentru ca am crezut mereu in pasiunea mea cea mai mare: muzica. Povestea s-a sfarsit printr-un cosmar. O parte din mine a murit pe 30 octombrie la Colectiv. As vrea sa pot sterge lacrimile de pe obrajii celor care i plang pe cei care s-au dus. In schimb, nu pot decat sa stau cu capul plecat in fata judecatii. Regret enorm tot ce s-a intamplat.
Costin Mincu.”

Imediat au aparut si reactiile la adresa mesajului. „Mincu sa lase acum declaratiile siropoase si sa se apuce mai repede sa spuna pe cine a spaguit de-a lungul vremii. Pe absolut toti sa-i numeasca. Cred si sper ca cei trei patroni vor da toate numele spaguite, cred si sper ca vor plati o viata daune victimelor, cred si sper ca vor primi pedepse cu inchisoarea. Macar pentru prietenii aia pe care spune ca i-a ucis sa se apuce sa-i denunte pe toti. Iar aia la randul lor sa spuna unde se duceau banii, ca toti au cota parte”, a scris o persoana pe contul de socializare al avocatului.

Cei trei actionari ai clubului Colectiv au fost retinuti aseara, urmand sa fie prezentati astazi magistratilor cu propunere de arestare preventiva.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,


Comentarii: