Prima demisie din guvern dupa alegeri. Ministrul Dezvoltarii anunta ca se intoarce la Brasov, in fruntea Consiliului Judetean

politica

PNL a castigat alegerile locale in judetul Brasov, a declarat presedintele filialei judetene a partidului, ministrul Dezvoltarii, Adrian Vestea, care a precizat ca a obtinut functia de presedinte al Consiliului Judetean.

Conform lui Vestea, dupa numararea voturilor din 93% din sectiile de votare din judet, PNL a obtinut 11 mandate in legislativul judetean, plus functia de presedinte, PSD – 8, USR – 8, AUR – 4 si UDMR – 3.

Totodata, el a spus ca PNL a castigat 30 de primarii, dintre care cea mai importanta este Primaria Brasov, candidatul Aliantei PNL-PSD, George Scripcaru, clasandu-se, „la o diferenta relativ buna”, de aproape 5000 de voturi, in fata candidatului Aliantei Dreptei Unite, Allen Coliban, care s-a situat pe locul doi.

„Vreau sa-i asigur pe brasoveni ca ma voi intoarce acasa si voi prelua mandatul de presedinte al CJ Brasov, incepand cu luna octombrie, la termenul la care se incheie mandatul inceput in 2020”, a transmis liderul liberal brasovean intr-o conferinta de presa organizata la sediul PNL Brasov.

Intrebat daca ii va oferi functia de presedinte contracandidatului sau de la PSD, Lucian Patrascu, el a replicat: „Vom evalua toate ofertele si, in situatia in care sunt oameni care isi cauta un serviciu, vom incerca sa gasim o solutie”.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: