Categories: news

Prima reactie a lui Vladimir Putin dupa exploziile care au ucis cel putin 10 oameni: Presedintele rus se afla la Sankt Petersburg

Prima reactie a presedintelui rus Vladimir Putin, dupa exploziile la metroul din Sankt Petersburg, soldate cu zeci de victime.

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat luni ca autoritatile iau in calcul toate pistele privind explozia de la metroul din Sankt Petersburg, inclusiv pe cea terorista, relateaza Russia Today.

O explozie a avut loc luni intr-o statie de metrou din Sankt Petersburg, ranind mai multe persoane, anunta site-ul rusesc Life News, reputat pentru legaturile apropiate cu serviciile de securitate, scrie Reuters. Potrivit agentiei oficiale Tass, cel putin 10 persoane au fost ucise. De asemenea, cel putin 50 de persoane au fost ranite.

Deocamdata nu este clar daca a fost vorba de doua explozii sau de una singura, produsa intr-un vagon. Surse din fortele de ordine au declarat pentru Interfax ca a fost vorba de un dispozitiv explozibil cu srapnel.

Presedintele rus Vladimir Putin urma sa se intalneasca in Sankt-Petersburg cu omologul sau din Belarus, Aleksandr Lukasenko.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

Miscarea neasteptata la Moscova, Putin l-a inlocuit pe Soigu, ministrul Apararii. Noul ministru este un civil

Presedintele rus Vladimir Putin a propus duminica un nou ministru al Apararii, nominalizandu-l pentru aceasta…

7 ore ago

Germania isi extinde influenta, trimite doua nave de razboi in apele Asiei. „Comportamentul agresiv” al Chinei, principala cauza a misiunii

O fregata germana si o nava de aprovizionare de lupta au plecat saptamana aceasta din…

8 ore ago

Aventurile unui infractor deghizat in femeie in Capitala, cum a reusit sa pacaleasca si sa jefuiasca mai multi pensionari – Video

Politia a dat publicitatii detalii despre cum un individ de 52 de ani, din Ialomita,…

6 ore ago

Ciolacu sustine ca „din octombrie nu o sa mai avem vize cu SUA”. Se lauda ca tot el a bagat Romania in Schengen

Premierul PSD Marcel Ciolacu a sustinut, duminica seara, ca romanii nu vor mai avea nevoie…

6 ore ago