Prima reactie din PSD fata de protestele din tara: „Si noi putem sa scoatem maine un milion de oameni. Este trist ce se intampla”

politica

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, este primul lider al PSD care comenteaza protestele masive din Bucuresti si din tara. El sustine ca si PSD poate sa scoata, „maine”, un milion de manifestanti.

„Este trist sa vezi cum copiii tai manifesteaza pentru Noua Securitate, pentru Kovesi si pentru statul paralel. Ne vedem copiii manifestand pentru ceea ce am luptat noi impotriva in 1989”, a declarat Stefanescu la Antena 3.

Intrebat de ce PSD are o imagine atat de proasta, Stefanescu s-a enervat:  „PSD este foarte tare, nu are deloc o imagine foarte proasta. Daca dumneavoastra pentru 3000 de oameni considerati ca are PSD o imagine proasta, daca noi maine facem un apel sa iasa in strada cei care ne iubesc si care inteleg ca trebuie schimbate legile justitiei si care doresc sa se schimbe toata aceasta mizerie, acestia sunt 90%. Noi putem strange un milion de sustinatori de pe o zi pe alta. Cei care au fost anuntati pe Facebook de protestele pe legile justitiei nu prea stiu ce si cum, ei au venit pentru ca asa le-a cerut sistemul”.

Peste 20.000 de pameni se indreapta in mars, duminica seara, spre Palatul Parlamentului pentru a protesta fata de intentiile PSD de a masacra legile justitiei.

Foto: Vitalie Cojocari/Facebook

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: