Prima reactie din puscarie a lui Vanghelie. „A fost printre putinii jurnalisti care a ales sa arate adevarul despre Ponta”

news

Dupa 12 ore de la incarcerarea sa, Marian Vanghelie are o prima reactie pe Facebook, semnata „Echipa de comunicare”. Vanghelie ii ia apararea realizatorului TV Rares Bogdan, despre care spune ca este primul care a vorbit despre „relatia mafiota” dintre Ponta si Ghita.

„In legatura cu informatiile mincinoase referitoare la mine, aparute pe postul de televiziune Romania TV, apartinand unui individ care se teme pentru propriile infractiuni si evaziuni fiscale, pe nume lui Sebastian Ghita, fac urmatoarele precizari:

1) Niciodata nu am dat bani sau alte foloase drept mita, nici eu si nici prin intermediari, unui jurnalist sau vreunui alt om de presa, cu atat mai putin lui Rares Bogdan, un jurnalist pe care il consider un adevarat profesionist si care imi este si amic. Nu as fi periclitat relatia de amicitie si respect pe care o am cu el, in acest fel. Discreditarea acestui om, atat ca jurnalist cat si ca cetatean, de catre postul mincinos Romania TV, provine de la faptul ca a fost printre putinii jurnalisti care a ales sa arate adevarul despre Ponta si relatia lui mafiota cu Ghita, crezand in noua idee de restartare a Romaniei prin alegerea domnului Klauss Iohannis ca Presedinte al Romaniei.

Romania TV incearca, prin aceste declaratii marsave si mincinoase, sa acopere infractiunile patronului Sebastian Ghita.

Inca o data, specific ca nu am dat nicio suma de bani lui Rares Bogdan. Este o minciuna si o facatura mizerabila a postului lui Sebastian Ghita.

2) Tot in scopul discreditarii acestui jurnalist si, mergand mai departe, in scopul discreditarii a insusi Presedintelui Romaniei, televiziunea Romania TV a dat pe post o alta informatie trunchiata, prezentata neadevarat (pasaje disparate dintr-o stenograma), prezentand o discutie dintre mine si o doamna pe care o cunosc, si anume ca Rares Bogdan ar fi urmat sa intervina la Presedinte in ceea ce priveste situatia acestei doamne, care imi povestise ca impotriva ei au fost exercitate abuzuri de catre DNA. O cunosc pe aceasta doamna de peste 20 de ani, ca fiind o femeie cinstita si am asigurat-o de tot sprijinul meu, si anume ca incerc sa trimit memoriul ei cu privire la aceste abuzuri catre Presedintele Romaniei, prin intermediul unui consilier de-al dumnealui. Fara legatura cu aceasta, i-am spus doamnei ca il voi ruga pe Rares Bogdan, ca fiind un profesionist al presei cu mare notorietate, dar si amicul meu, sa o ajute pe femeie, mediatizand cazul ei.

3) Tot Romania TV a a dat pe post ca sunt actionar la Hotel Bulevard din Predeal si Premier Palace Hotel din Bucuresti. Precizez ca nu detin nicio actiune, nici eu si nici prin interpusi, la aceste hoteluri si la niciun alt hotel.

4) Nu cunosc nimic si nu am nicio legatura cu anumite contracte semnate de Marin Dumitru, proprietar al Premier Palace Hotel si denuntatorul meu, cu B1 TV, OTV, Antena 3 si alte televiziuni”, sustine Marian Vanghelie.

Citeste si: INTERCEPTARI: Vanghelie se lauda ca poate ajunge la Iohannis prin intermediul unui realizator TV

Sambata dimineata, Marian Vanghelie a intrat din nou dupa gratii pentru o perioada de 30 de zile.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: