Prima reactie politica dupa ce Dragnea s-a afisat alaturi de un clan interlop la Curtea Suprema: „Ministrul Carmen Dan sa explice opiniei publice”

politica

Prima reactie politica fata de evenimentele grave din aceasta seara, din fata ICCJ, vine din partea PNL. Deputatul Ovidiu Raetchi ii solicita ministrului de Interne, Carmen Dan, sa ofere detalii in legatura cu existanta unor legaturi intre clanuri de interlopi si demnitari importanti.

Liviu Dragnea a fost protejat, la iesirea de la proces, de catre un grup de interlopi, despre care jurnalistii aflati la fata locului spun ca apartine de clanul Duduienilor.

„Avand in vedere faptul ca azi, in fata ICCJ, liderul coalitiei de guvernare, Liviu Dragnea, a parut – dupa informatiile existente in acest moment – sa beneficieze de protectia unui clan interlop, cred ca este de datoria ministrului de Interne, doamna Carmen Dan, sa explice opiniei publice daca, din informatiile structurilor aflate in coordonarea sa, exista legaturi intre astfel de clanuri si demnitari importanti precum presedintele Camerei Deputatilor.

In mod evident, relatiile dintre liderii unor partide de guvernare si grupurile cu presupus profil infractional constituie o amenintare la adresa securitatii nationale pe care Ministerul de Interne are datoria sa o tina sub supraveghere”, a scris Ovidiu Raetchi pe Facebook.

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat ca interlopii sunt „pesedisti vechi, care au luptat la revolutia din 1989”.

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: