Prima reactie politica dupa condamnarea lui Dragnea. Mesaj transant din partea lui Dacian Ciolos: „Trebuie sa paraseasca viata publica”

politica

Dacian Ciolos ii solicita lui Liviu Dragnea sa „paraseasca viata publica”, dupa ce seful PSD a fost condamnat la inchisoare cu executare.

„Domnul Dragnea trebuie sa paraseasca viata publica. Un politician cu doua condamnari in Justitie nu poate sa mai stea in fruntea Romaniei si sa dicteze politica penala a statului.

Pentru binele acestei tari, pentru a ramane intr-o ordine legala si morala, seful Camerei Deputatilor trebuie sa renunte la orice parghie de putere.

Demisia ar putea fi o sansa si a celor de la putere pentru a renunta la manipulari, agresivitate si polarizarea Romaniei doar pentru apararea cu orice pret a unui vataf. Romania are sansa sa revina la normalitate.

Avem nevoie de o noua clasa politica. Una onesta, profesionista si cu bun simt. Trebuie sa ne redescoperim decenta. Trebuie sa ne oprim din goana asta de a modifica legi pentru a salva politicieni. Din incercarile de a intimida justitia la televizor. Avem nevoie de o justitie nu numai independenta dar si profesionista”, a srcris Dacian Ciolos pe Facebook.

Inalta Curte de Casatie si Justitie l-a condamnat, joi, pe Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni inchisoare cu executare in dosarul DGASPC Teleorman in legatura cu angajarea in aceasta institutie a doua persoane care de fapt lucrau pentru organizatia PSD. Decizia nu este definitiva.

Dragnea a fost achitat pentru acuzatia de instigare la fals intelectual.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: