Prima reactie publica a „interlopului” care l-a pazit pe Dragnea la ICCJ: „Domnilor ‘jurnalisti’, ma predau!!!”

news

Bogdan Cristache, individul violent cu barba si ochelari care i-a deschis calea lui LIviu Dragnea cand a parasit sediul ICCJ, este foarte deranjata ca a fost catalogat ca „interlop” de catre jurnalisti. El a tinut sa ofere presei o replica, pe pagina sa de Facebook, postand si imagini in care apare alaturi de copiii sai.

„Domnilor ‘#jurnalisti „…… MA PREDAU!!! Si daca tot m-ati prins, ca si membru al nu stiu carui clan interlop, va prezint si cei mai periculosi ‘locotenenti” ai mei… Totodata, va promit ca nu voi mai face sport deoarece am observat ca media nu agreeaza persoanele cu o greutate mai mare de 57 kg…

La soare nu voi mai sta niciodata, pt a putea fi intr-adevar modelul arian de care are nevoie media… La tatuaje voi avea mai mult de munca sa le scot, dar am luat in considerare ideea promovata tot de media, cum ca toti cei cu tatuaje sunt ‘mafioti’…

Domnilor reporteri… chiar asa, cine oare are o mentalitate si idei comuniste? Cine inca nu se poate debarasa de trecut? M-as bucura enorm sa luati atitudine, domnilor reporteri REALI, si sa informati cetatenii cu realitati, nu cu aberatiile unora din bransa Dvs… Deocamdata cam atat, va multumesc pt rabdare…”, a scris Bogdan Cristache pe pagina sa de Facebook.

Citeste si: Cine este „eroul de la Revolutie cu gloante in corp” care i-a deschis calea lui Liviu Dragnea la Curtea Suprema: „Mercenarii merg in iad”

El a postat si cateva imagini cu copiii sai pentru a demonstra astfel ca nu este interlop.

Acesta este unul dintre tatuajele la care facea referire (Mercenarii nu mor niciodata. Ei merg in iad sa fie impreuna):

cristache5
Cristache a fost chemat de Codrin Stefanescu, impreuna cu alti interlopi, pentru a-l apara pe Dragnea de jurnalisti si de prostestatarii #rezist.
codrin2 codrin2 interlopi

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: