Prima reactie publica a lui Shhaideh in scandalul sotului sirian: „Comentarii rautacioase”. Ce le promite romanilor

politica

Premierul propus de PSD, Sevil Shhaideh, reactioneaza in scandalul privind simatia sotului ei, Akram Shhaideh, fata de regimul criminal al lui Bashar al-Assad.

Suntem 2,100 de prieteni. Va multumesc pentru sustinere si mesajele de incurajare! Am observat foarte multe comentarii rautacioase fara rost, probabil si voi va intrebati de ce nu le-am sters… Motivele sunt simple:

1) Fiecare are dreptul la replica.

2) Sunt 100% sigura ca dupa maxim un an de guvernare, acestea se vor dovedi a fi complet false.

Am incredere in mine, am incredere in oamenii care ma sustin si, cel mai important, am incredere ca noul PSD se va ridica la asteptarile tuturor romanilor!”, a scris Shhaideh pe pagina sa de Facebook.

Jurnalistii de la Rise Project au anuntat, joi, ca propunerea de premier inaintata de Liviu Dragnea poate introduce Romania in mijlocul unor controverse diplomatice privind conflictul din Siria. Akram Shhaideh, sotul lui Sevil Shhaideh, premierul propus de PSD, este sustinator al dictatorului sirian Bashar al-Assad, acuzat de comunitatea internationala de crime de razboi.

Pe conturile sale de socializare, Akram Shhaideh, de origine siriana, transmite mesaje pro-Assad, foloseste simbolurile loialitatii fata de regimul de la Damasc si critica atat rebelii, cat si liderii arabi si vestici care sustin revolutia siriana.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: