Prima vizita primita de detinutul Dragnea Liviu. Flavia Teodosiu: „Este un barbat minunat”

politica

Avocatul lui Liviu Dragnea, Flavia Teodosiu, a declarat dupa ce l-a vizitat pe liderul PSD la Penitenciarul Rahova, ca starea lui de spirit este una pe care o are oricine intr-o astfel de situatie, subliniind ca este „un om minunat” si nu se astepta la o condamnare, pentru ca se considera nevinovat.

„Greu (a primit vestea, n.r.) Orice om care s-ar afla intr-o situatie ca asta ar fi… Credeti ca este ceva placut? E in regula. (…) Am vorbit. Este un barbat minunat, dar starea de spirit este ca a oricarui om care este intr-o situatie de genul acesta”, a declarat Flavia Teodosiu, avocatul lui Liviu Dragnea, la iesirea din Penitenciarul Rahova, unde l-a vizitat pe Dragnea, informeaza Mediafax.

Potrivit lui Teodosiu, nu au fost inca abordate discutii privind o eventuala cale de atac: „Acestea sunt strategii care urmeaza, ne gandim”.

Flavia Teodosiu a mai spus ca Dragnea nu se astepta la o decizie de condamnare.

„Cum sa se astepte cand un om se considera un om nevinovat? (se astepta la verdict, n.r.)”, a spus avocatul.

Magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie au decis mentinerea deciziei de condamnare de pe fond, la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in cazul presedintelui PSD, Liviu Dragnea, acuzat de instigare la abuz in serviciu.

Este a doua condamnare definitiva a lui Dragnea dupa cea de la referendum. Dragnea a fost incarcerat, luni, la Penitenciarul Rahova.

Mai mult despre: ,

Comentarii: