Primar PNL, prabusit: „Sunt membru PNL de 23 de ani, ma depaseste ce vad. PNL si-a dezamagit clar alegatorii, sunt pregatit sa vad partidul din nou la un 7-9%”

politica

Primarul comunei iesene Plugari, Paul Mursa (PNL), sustine ca, prin decizia de a intra la guvernare cu PSD, PNL si-a dezamagit alegatorii si ca acest partid va cobori la 7-9 la suta.

„Sunt liberal autentic, de 23 de ani membru PNL, am trecut prin tot felul de transformari ale partidului. Dar ce vad ca se petrece azi ma depaseste. Este mai mult decat evident ca prin aceasta miscare, PNL si-a dezamagit clar alegatorii. Ce sa mai inteleaga romanii, cum sa mai iasa la vot cand vad ca oricum oamenii politici nu le respecta votul?”, afirma, pe Facebook, primarul comunei iesene Plugari, Paul Mursa, citat de news.ro.

Edilul precizeaza ca el insusi este dezamagit si ca nu intelege care va fi castigul pentru PNL dintr-o miscare ca aceasta.

„Eu, personal, sunt pregatit sa vad partidul din nou la un 7-9 la suta. Va fi greu sa redevenim credibili in fata oamenilor”, adauga primarul Paul Mursa.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: