Primar PSD acuzat ca a dat-o cu capul de calorifer pe o functionara care i-a dezvaluit ilegalitatile. Femeia este membra USR

politica

Primarul comunei Danesti, judetul Gorj, Madalin Palita, este acuzat de o angajata a Primariei Targu-Jiu ca a intrat in biroul ei si a lovit-o cu capul de calorifer pentru ca a indraznit sa-i dezvaluie ilegalitatile. Functionara, Elena Giuverdea, este membra a organizatiei USR Danesti.

Politia a anuntat ca a deschis dosar penal.

„Primarul infiat de PSD din Danesti, Madalin Palita, crede ca isi indeparteaza adversarii politici, ducandu-se in stil mafiot peste o doamna in timpul serviciului pe care o agreseaza fizic lovind-o cu palmele peste fata.

Elena Giuverdea, este colega noastra de la Usr Danesti si in aceasta dimineata, in timp ce isi facea treaba la serviciu dumneaei din Primaria Targu Jiu, s-a trezit in birou cu primarul bataus, care a bruscat-o atat fizic cat si verbal fiindca si-a permis, stiind carte, sa propage in spatiul public neregulile efectuate de primar in Primaria Danesti.

Cat timp PSD Gorj se lauda cu astfel de achizitii, cat timp lauda si tolereaza astfel de batausi cu tricolor la piept, fara sa reactioneze si sa condamne, incuviinteaza fara echivoc astfel de atitudini incalificabile.

Condamn cu fermitate o astfel de manifestare violenta, mai ales din partea unui primar, cu atat mai mult fata de o doamna.

Solicit IPJ Gorj si Parchetului sa nu tergiverseze in niciun mod ancheta in curs si sa isi arate profesionalismul facand lumina rapid in acest caz.

USR Gorj ii va asigura doamnei Giuverdea sprijin juridic calificat in perioada urmatoare”, a transmis deputatul USR de Gorj Radu Miruta.

Purtatorul de cuvant al USR, Ionut Mosteanu, a reactionar si el vehement.

„Ii solicit lui Marcel Ciolacu demiterea de indata a primarului PSD din Danesti, Gorj. Astazi, primarul bataus a intrat in biroul colegii noastre, Elena Giuverdea, a lovit-o, amenintat-o si jignit-o. S-a intamplat de fata cu colegii ei de munca.

De ce a facut asta? Elena Giuverdea a ales sa faca opozitie primarului, aratand neregulile primariei.

Exista o plangere penala si asteptam ca politia condusa de Lucian Bode sa isi faca rapid treaba.

Nu mai putem tolera astfel de agresiuni fizice impotriva femeilor care aleg sa faca politica din USR. Stilul mafiot de a face politica nu isi are locul in Romania, intr-o democratie.

Orice alta sanctiune decat excluderea din politica e prea putin.

Cerem tuturor liderilor de partide sa opreasca aceasta actiune sistematica de violenta fizica indreptata impotriva membrilor USR care aleg sa isi strige nemultumirea”, a transmis Mosteanu pe Facebook.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: