Primar PSD, surprins in stare de ebrietate si incalcand legile in biroul oficial: ‘Cand m-oi gasi cu Olguta fac panarama’ – Video

news

Constatin Nita, primarul PSD din Bucsani, a fost filmat fumand fara jena in propriul birou de catre o echipa a postului Antena 3. Mai mult, primarul era si intr-o evidenta stare de ebrietate.

Reporterul Antena 3 a incercat sa se intereseze despre anumite contracte de consultanta incheiate de primaria Bucsani insa a avut parte de un adevarat spectacol. Primarul, desi este in PSD, a amenintat ca face „panarama” cu Olguta Vasilescu din cauza legii salarizarii.

Primar din 2004, Constantin Nita, a fost declarat incompatibil, in iunie 2016, in urma unui control al ANI. Conform Agentiei de Integritate, Nita s-a aflat in stare de incompatibilitate in perioada 21 iunie 2012 – 11 octombrie 2013, intrucat a detinut simultan cu functia de primar si calitatea de comerciant persoana fizica in cadrul NITA CONSTANTIN PERSOANA FIZICA AUTORIZATA. Nita a incalcat art. 87, alin. (1), lit. g) din Legea nr. 161/2003, potrivit caruia „Functia de primar si viceprimar […] este incompatibila cu […] calitatea de comerciant persoana fizica”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: