Primar retinut dupa ce ar fi violat o fetita de 12 ani. Fetita a nascut apoi la 13 ani

politica

Primarul comunei ilfovene Stefanestii de Jos, Stefan Ionel Robert, a fost ridicat de anchetatori si dus la audieri alaturi de alte patru persoane intr-un dosar privind infractiuni de viol, act sexual cu un minor si santaj. Conform procurorilor, victima este o fata de 15 ani, cu care patru din cele cinci persoane – inclusiv primarul – ar fi intretinut relatii sexuale inca de cand aceasta avea 12 ani, iar la 13 ani fata a nascut.

In acest caz, politistii au facut joi mai multe perchezitii in comuna Stefanestii de Jos (Ilfov), inclusiv la Primaria localitatii si la locuinta primarului PNL Stefan Ionel Robert, aflat la al doilea mandat.

Ancheta in acest dosar este coordonata de catre Parchetul Judecatoriei Buftea, iar cele cinci persoane vizate, intre care si primarul Stefan Ionel Robert, sunt cercetati pentru infractiunile de viol, act sexual cu un minor, influentarea declaratiilor si santaj.

Prim-procurorul adjunct al Parchetul Judecatoriei Buftea, Marius Romas, a declarat pentru HotNews.ro ca toate cele cinci persoane au fost duse la audieri. Patru dintre ele, intre care si primarul, sunt vizate de acuzatii privind viata sexuala (viol sau agresiune sexuala), iar cea de a cincea persoana este acuzata de santaj si influentarea declaratiilor.

Procurorul a precizat ca faptele au avut loc in perioada 2017-2018 si ar fi inceput cand victima avea 12 ani. Cele patru persoane, intre care si primarul, sunt acuzate ca au intretinut relatii sexuale cu fata, care a ramas insarcinata si a nascut cand avea varsta de 13 ani, a afirmat procurorul. Acum, victima are 15 ani.

Mai mult despre: ,

Comentarii: