Primaria Craiova a platit 23.000 de euro unui site micut pentru ca Olguta Vasilescu sa se poata lauda la TV ca „suntem prima destinatie de Paste din Europa”

politica

Primaria Craiova a platit suma de 22.990 de euro unui site inregistrat in Marea Britanie pentru ca acesta sa puna Targul de Paste de la Craiova pe primul loc intr-un top european al destinatiilor de Paste. Primarul Lia Olguta Vasilescu s-a laudat apoi pe la televiziuni, pe baza acestei reclame platite, ca „suntem prima destinatie de Paste din Europa”.

Intr-o prima faza, Consiliul Local a aprobat ca primaria sa plateasca 22.990 de euro site-ului europeanbestdestinations.com. Conform www.similarweb.com, un site care monitoreaza traficul pe internet, europeanbestdestinations.com are in jur de 10.000 de accesari pe zi, fiind pe locul 18.740 in topul site-urile din Marea Britanie si pe locul 414 in topul site-urilor de turism inregistrate in Marea Britanie.

In baza contractului cu Primaria Craiova, europeanbestdestinations.com a decis ca Targul de Paste din Craiova este pe primul loc in topul celor mai bune destinatii turistice de Paste.

Imediat dupa ce site-ul din Marea Britanie a publicat topul respectiv, platit fiind de Primaria Craiova, Lia Olguta Vasilescu a iesit la televiziunile de stiri si s-a laudat ca „suntem prima destinatie de Paste din Europa”.

”Este al 2-lea an consecutiv cand suntem prima destinatie de Paste din Europa. Asta nu poate decat sa ne bucure, mai ales ca Europe’s Best Destinations, site-ul care ne-a declarat castigator, este partenerul oficial al Comisiei Europene si bineinteles ca am reusit asta prin votul publicului.

Anul acesta este un an special pentru ca, spre deosebire de anul trecut, cand am organizat Targul de Paste in zona centrala, anul acesta ne-am gandit sa il amenajam in Parcul Nicolae Romanescu, pentru ca aici se pot face foarte multe activitati.

Exista foarte multe ateliere pentru copii, foarte multe jocuri interactive, foarte multe spectacole”, a declarat Lia Olguta Vasilescu.

Primarul PSD al Craiovei nu a mentionat nimic despre faptul ca „Europe’s Best Destinations, site-ul care ne-a declarat castigator”, a incasat 22.990 de euro de la Primaria Craiovei.

„Pentru al 2-lea an consecutiv, Craiova ramane cea mai apreciata destinatie europeana de Paste. Personaje de basm, casute cu bunatati de coruri spectaculoase si peste 100.000 de flori fac parte din peisajele acestui targ de poveste intitulat ‘Alice in Tara Minunilor'”, a anuntat marti si postul Antena 3.

In topul platit de Primaria Craiovei, Viena este pe locul doi, Roma este pe locul patru si Praga este pe locul cinci.

Valeriu Nicolae, „vanatorul de impostori”, a mai descoperit ca Primaria Craiova a platit, de asemenea, sume astronomice pentru figurile amplasate la Targul de Paste din oras. „Niste smecheri se imbogatesc. Administratia publica din Craiova este un cosmar deghizat in circ”, subliniaza Nicolae.

„Iepuroiul din poza a costat 3.150 de EUR iar printesa asta, si ea dintr-un cosmar cu ciuperci halucinogene a costat 7.357 de EUR.

Un elefant din acelasi material de marime naturala costa sub 900 de EUR.

Targul de Paste din Craiova este o ditamai teapa pe care o platim noi. O sa scriu despre asta un articol. Niciunul, dar niciunul dintre cei care au laudat nenorocirile astea nu a fost in stare sa imi spuna cat au costat minunatiile Olgutei. Ca doar ne pisam pe banul public iar jurnalismul se face lingand. Fiecare din figurinele astea e o mega-teapa. Niste smecheri se imbogatesc. Administratia publica din Craiova este un cosmar deghizat in circ”, a scris Nicolae pe Facebook.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: