Primaria Iasi colcaie de coruptie. Perchezitii DNA intr-un nou dosar cu infractiuni de coruptie din 2019

politica

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie efectueaza, joi, perchezitii in 11 locatii situate pe raza judetului Iasi in cadrul unui dosar in care se investigheaza infractiuni de coruptie savarsite in anul 2019.

Surse judiciare au precizat pentru Agerpres ca una dintre perchezitii se desfasoara la sediul Primariei Iasi.

DNA precizeaza intr-un comunicat ca procurorii de la Sectia de combatere a infractiunilor asimilate celor de coruptie efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea, in cursul anului 2019, a unor infractiuni de coruptie si asimilate celor de coruptie.

„Joi, ca urmare a obtinerii autorizarilor legale de la instanta competenta, sunt efectuate perchezitii domiciliare in 11 locatii situate pe raza judetului Iasi, din care una este sediul unei institutii publice, restul reprezentand domiciliile unor persoane fizice si sediile unor societati comerciale”, se precizeaza in comunicat.

Procurorii DNA cerceteaza modul in care Primaria Iasi a facut un schimb de terenuri. Primaria a cedat un teren valoros in schimbul altuia necesar pentru extinderea cimitirului din localitate, precizeaza surse judiciare.

In cauza, spune sursa citata, procurorii beneficiaza de sprijin de specialitate din partea Brigazii Speciale de Interventie a Jandarmeriei.

Mai mult despre:

Comentarii: