Primarii PSD-isti din Capitala contraataca. Baluta ii propune lui Negoita sa construiasca impreuna un pod peste Dambovita

politica

Primarul Sectorului 4, Daniel Baluta (PSD), ii propune primarului Sectorului 3, Robert Negoita, sa construiasca impreuna un pod peste Dambovita.  Negoita urmeaza sa revina in PSD la urmatorul congres al partidului lui Ciolacu.

„Salut, Robert Negoita! Ce zici, ne unim fortele? Hai sa construim impreuna un pasaj rutier peste Dambovita, in zona targului Vitan! Cred ca este un proiect necesar nu doar pentru oamenii din sectoarele 3 si 4, ci pentru toti locuitorii Bucurestiului”, a scris Daniel Baluta pe Facebook.

Propunerea lui Baluta vine la cateva zile dupa ce primarii PNL si USR PLUS din Capitala au avut o intalnire pentru a-si armoniza proiectele.

„M-am intalnit azi, la sediul Primariei Capitalei, cu primarii sectoarelor 1, 2 si 6 – Clotilde Armand, Radu Mihaiu si Ciprian Ciucu – pentru a discuta mai multe probleme de pe agenda administratiei locale. A fost o discutie amicala, in care am reconfirmat faptul ca suntem parteneri pentru dezvoltarea orasului.

Planul de investitii pentru 2021 in Bucuresti a fost cel mai important lucru discutat, fiindca am vrut sa aflu nevoile si asteptarile primarilor de sector in contextul dezbaterilor din aceasta perioada cu privire la bugetul Primariei Generale.

Am vorbit de asemenea despre problema deseurilor, despre infrastructura rutiera si parcari, dar si despre modul general de colaborare dintre Primaria Capitalei si primariile de sector. Am convenit asupra unui format de lucru care sa ne permita o consultare constanta privind problemele pe care trebuie sa le rezolvam impreuna.

Voi avea in curand o intalnire si cu primarii celorlalte sectoare, pentru a discuta si cu ei despre problemele orasului si solutiile cu care putem veni impreuna”, a scris Nicusor Dan, saptamana trecuta, pe Facebook.

Mai mult despre: ,

Comentarii: