politica

Primarita PSD, la un pas sa fie cotonogita de alegatori dupa ce a lovit un barbat: „Nesimtita, a fugit”- Video

Incident violent in localitatea Glodenii Gandului din comuna Tibanesti, judetul Iasi, intre primarul PSD si localnici. Primarul Aurica Cobuz l-a lovit pe un barbat cu care discuta in contradictoriu, dupa care a fugit in huiduielile multimii.

Totul a pornit de la un incediu.  O locuinta din sat a luat foc, iar oamenii au chemat de urgenta autoritatile. Printre cei care au ajuns la fata locului s-a aflat si Aurica Cobuz, primarul PSD al comunei iesene.

Scandalul a plecat insa de la interventia tarzie a pompierilor voluntari din comuna Tibanesti. Desi incendiul a izbucnit dupa ora 19.00, cei de la Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta din comuna au ajuns dupa mai bine de o ora. Asta a inflamat foarte mult spiritele celor din jur, iar oamenii i-au batut obrazul primarului Aurica Cobuz.

Pentru ca situatia a degenerat, iar lumea ii reprosa faptul ca nu are grija de comuna, Aurica Cobuz a devenit recalcitranta. Intre ea si un localnic a avut loc un schimb dur de replici, primarul punandu-i mana in gat si imbrancindu-l pe barbat, anunta Buna Ziua, Iasi.

Jandarmii au intervenit sa o calmeze pe primarita. Multimea a reactionat infuriata, astfel ca primarita a ales sa dispara din zona.

„Nesimtita, a fugit”, spune furioasa o femeie.

Urmareste-ne si pe:
Lavinia Popa

Share
Published by
Lavinia Popa
Tags: aurica cobuz

Recent Posts

Iohannis si Ciolacu se declara „socati” in legatura cu impuscarea premierului Slovaciei: „Condamn cu fermitate astfel de acte extremiste”

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, miercuri, ca este socat sa afle ca premierul Slovaciei, Robert…

O oră ago

Greva in curtea in curtea lui Ciolacu. Angajatii guvernului intra in greva de vineri, nemultumiti ca nu li se maresc salariile cu 30%

Liderul de sindicat al functionarilor din cadrul Guvernului anunta ca acestia vor intra in greva…

2 ore ago

A fost impuscat premierul Slovaciei. Au fost cel putin trei focuri de arma

Premierul Robert Fico a fost impuscat la Handlova dupa o sedinta de guvern, el fiind…

3 ore ago

Militarii rusi au oprit traficul auto pentru a ataca cu rachete Grad regiunea Harkov din Ucraina. Soferii privesc „spectacolul” din masini – Video

Imagini ireale publicate chiar de armata Rusiei pe retelele de socializare. In mijlocul unei sosele…

3 ore ago